Vores restaurant har åbent 

hver dag 12 - 24

Køkkenets åbningstider:​

Mandag - Torsdag

12.00 – 21.30

Fredag - Lørdag

12.00 - 22.00

Søndag

12.00 - 21.30

2 retters menu

(• forret og •• hovedret)

84.Rejecocktail

•• Kalvefilet med kartofler, grøntsager og gorgonzolasauce

179,-​

85. • Friturestegte kæmperejer med salat og hvidløgsdressing.

•• Oksemørbradmedaljon m. kartofler, grøntsager og bearnaisesauce

189,-​

86. • Kæmperejer med muskat flødesauce

•• Grillet lammemørbrad med kartofler, grøntsager og pebersauce​

199,-​

87. •• Hummersuppe serveres med brød.

•• Mixgrill af okse- og lammemørbrad med kartofler,

grøntsager og bearnaisesauce

199,-​

​Ring og bestil bord på Restaurant Avanti eller mad ud af huset - Telefon: 36 45 36 90