Vores restaurant har åbent 

hver dag 12 - 24

Køkkenets åbningstider:​

Mandag - Torsdag

12.00 – 21.30

Fredag - Lørdag

12.00 - 22.00

Søndag

12.00 - 21.30

Nytårsmenu

Et glas spumante som velkomstdrink til alle vores gæster

Nytårsmenu 1

Forret

Kæmprejer med Muskat fløde sovs

Hovedret

Grillet 3 slags Mørbrad-

(Oksemørbrad, svinemørbrad, og lammemørbrad )samt beranasesauce, Ovnstegt asparges kartofler og grøntsager

Dessert

Tiramisu

Pris

279,-

Nytårsmenu 2

Forret

Marineret ovnstegt ½ hummer med salat og hvidløgsdressing.

Hovedret

Oksemøbrad med Karl john svampsauce samt Ovnstegt asparges kartofler og grøntsager

Dessert

Flamberet pandekager med vanilje is flødeskum og choklade sovs

Pris

299,-

​Ring og bestil bord på Restaurant Avanti eller mad ud af huset - Telefon: 36 45 36 90